Post by onfimoupatto on Mar 8, 2022 0:22:33 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Legend of the Skyfish ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Legend of the Skyfish IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мамят код увеличаване на всички ▞▞▞
▞▞▞ Legend of the Skyfish 2022 version ▞▞▞
небесни куки
Играта е бавна.
Не работи с Pixel 4a.
Писна от контролер
MC не може да се движи като замръзване, контролният екран не се появява.
Елементите за управление са глупости защо се движат с пръста ми и не са заседнали на място
Забавен геймплей, прост, но ефективен, с перфектен баланс в битката и лесни пъзели. Хубави визуализации и художествен стил. Контролът е малко странен, но въпреки това играта е напълно приятна.
Контролите не работеха, не можах да го пусна
Legend of the Skyfish Adventure hip
Буквално невъзможен за игра поради необяснимо заекване на звука. Всичко има това заекване, интрото, речта с кита, заглавния екран и т.н.
Не е клонинг, но улавя много добри аспекти на Zelda. Графиката/звукът са на място и контролите са доста добри. Беше забавно от началото до края. Силно препоръчително.
Контролите са ужасни. Всичко друго е страхотно.
Страхотна малка игра, контролите могат да бъдат малко по-добри и постиженията биха били приятно допълнение, в противен случай наистина се наслаждавате на играта
Legend of the Skyfish Seikkailu kfz
Малко твърде лесно и китът не прави нищо, но все пак е добра игра, която да препоръчате на начинаещи. Не казвайте защо Play Store казва, че има в покупки на приложения, когато не го прави.
Обичам графиката, надстройките на героя, музиката и контролите, но нивата са твърде повтарящи се. Всички нива са почти еднакви, убивайте врагове, повтаряйте превключвателите. няма пъзели или нещо, което прави нивата интересни.
Beasts of Balance Настольные игры hwf
Игра с отлично качество. Забавна игра през целия път.
Една от най-добрите екшън приключенски игри
не ми хареса. бих искал да избера възстановяването на сумата
добър геймплей, неговите пъзел и действие, забавни. благодаря разработчици
Контролът е труден за използване
Фантастична игра, единственият проблем е, че е кратка.
Като играя в телефона си без контролер, изобщо не мога да взаимодействам с играта. Няма контролни уроци или схеми и дори не мога да накарам героя да се движи в първата зона. Забрави.
Play Store не го изтегля!!!!!!!!!!!!
Ако имате Google pixel 2 XL, тази игра няма да работи, тъй като играта смята, че имате свързан контролер към нея. Разработчици - моля поправете
Не можете да играете поради липса на контроли? Толкова е красиво, но е безполезно, ако дори не можете да играете. Никога не съм имал желание да си купя контролер, за да играя игри за Android и със сигурност не бих започнал сега само да играя това
Силата се затваря всеки път. Ще опитам отново, когато надстроя устройството си.
Напомня ми за поредицата Zelda. Отлично!
Legend of the Skyfish Avontuur rff
Контролът при насочване на куката е ужасен. Поправете и ще променя оценката си на 5 звезди
Играта изглежда красива и ми харесва концепцията, но бях разочарован от това колко лесна и кратка беше играта. Освен това открих, че е доста повтарящо се и трябваше да слушам музика едновременно, за да го преживея, без да се отегчавам. Ако търсите сладка игра, която няма да бъде твърде голямо предизвикателство, тя може да бъде за вас, в противен случай бих казал, че има по-добри игри за игра.
Страхотна игра. Пристрастяваща. Почти беше отблъснат от съобщения за лош контрол, но установи, че контролите са страхотни. Играта е забавна, но лесна за игра.
Разработчикът бързо отговори на отстраняването на проблем с pixel 2 XL. Наистина приятна игра и ме привлече... игра на думи. Контролите са добри, но могат да бъдат по-добри, особено с физиката на героите.Като например да позволите на героя да продължи да се движи покрай ръба, вместо просто да спре - това е доста разочароващо, когато се опитвате да навигирате през тясна зона, където времето е ключово.
Не е много впечатлен, много трудно се контролира и едно и също нещо отново и отново се нуждае от повече разнообразие в играта
Обичах тази игра. Играе като оголена Зелда. Заслужава много повече изтегляния.
Момчета оправят контролите, играта изглежда добре, просто имам нужда от ръка
страхотна игра е като връзка на Zelda към миналото
Страхотна игра, има много проблеми, но можете да стигнете до края, но се радвам, че имам тази игра специално безплатно, защото въпреки че е добра игра харесвам безплатни игри
играта е много бъгава. бих искал да получа възстановяване. 3 долара и не може да се играе.
Добро приключение, но неудобно упрощение, из-за плавающего джостика
Приятна забавна игра с хубава визуализация. Има малка грешка с измервателя на живота/сърцето в последната актуализация.
Добра игра, но мисля, че открих грешка. Аз съм на западно ниво 10 и сърдечният уред понякога изглежда сякаш е презареден, но не е.
Играх 10 минути и това ми беше достатъчно. Контролирането на въдицата и куката е абсурдно и твърде разочароващо. Не искам да играя игра, която изглежда като паническа атака. Хубава графика. Какъв срам!
Ако обичате игрите The Legend of Zelda, ще харесате и тази.
Не работи на пиксел 2/Android p, предполагам, че имам прикачен контролер. Няма опции за промяна.
Legend of the Skyfish Пригодницькі wnp
Като цяло играта е забавна, но не очаквайте да правите предизвикателни пъзели. През повечето време бях спокоен, играейки тази игра. Има обаче две грешки, които срещнах. Е, ще ги наричам така. Първият бъг е свързан с дисплея на здравето - ако играчът е получил повреда върху тях и когато се изиграе кътсцена, той изчезва. Когато кътсцената приключи, здравето се появява с различна информация от преди - показва, че играчът има пълно здраве. Например, ако играчът има само едно сърце и след това се играе cutscens, след него както аз преди показва пълно здраве, но всъщност играчът има само едно сърце. Друг проблем е Arid Seabed Level 13 - След като завършите един сегмент от ниво и достигнете първата контролна точка, но се случва да умрете след достигане на първата контролна точка, тогава трябва да повторите цялото ниво. Това е, защото трябва да се върнете към предишния сегмент, но когато след като умирате и сте достигнали първата чекпойнт предишни сегменти, това, което играчът е правил там, всичко се нулира, ако сте отключили врати, те сега се заключват и не можете да преминете това ниво. Освен ако не повторите всички нива и не умрете след достигане на първата контролна точка.
Много забавна игра. Обичайте произведенията на изкуството и играта. Единственият проблем е твърде кратък, просто ми хареса, след това играта приключи.
P👍👍👍👍👍👍👍📹
Хубава игра, страхотна концепция, но КОНТРОЛИТЕ!!!МОЛЯ, ако правите игри, направете контролер, който може да се използва правилно, а не като тези в тази игра
😐