Post by onfimoupatto on Mar 8, 2022 0:25:38 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ polytone ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ polytone IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ koduje więcej kryształów ▞▞▞
▞▞▞ polytone 2022 version ▞▞▞
Dość wyjątkowa gra rytmiczna stworzona przez niektóre z moich ulubionych wytwórni. Jest niesamowicie responsywny i nie wymaga tak dużego przesunięcia, jak wszystko inne, w co grałem. Mnóstwo darmowych treści, niedrogie pakiety piosenek.
Ciągle grzebałem w czasach i odnotowywałem wszystko o grze, ale wydaje się, że głównym problemem jest tutaj perspektywa, jestem zapalonym graczem w grę rytmiczną, a ta gra wydawała się super zabawna, przyjemna i wciągająca oraz z dodanie pierwszej osoby Myślałem, że to będzie zupełnie nowy chłopak do brania, czy się myliłem, ta gra zabrała ciasto za to, że jest najgorszą grą rytmiczną, w jaką grałem do tej pory, chociaż tak, to zabawne, kiedy możesz stuknąć i trafić właściwe nuty i wszystko, ale kiedy brak percepcji głębi (jak mi się wydaje) uderza w ciebie w środku combo, naprawdę może zepsuć całą piosenkę. To było ciekawe podejście do gry rytmicznej, ale po prostu nie działa.
Gra ma bardzo ciekawą koncepcję i jest bardzo kolorowa, mimo że jest mi ciężko w nią grać. :]
Naprawdę dobra gra! Polecam dodać niestandardowe utwory, ponieważ pozwoli to społeczności wznieść się na wyżyny, których nigdy wcześniej nie widziano! (Upewnij się, że wymyśliłeś metodę dodawania piosenek, takich jak mabye newgrounds?)
Mój palec jest za krótki do tej gry
Bubble Shooter Balls - Popping Аркаде cefl
o ile grałem na telefonie mojego przyjaciela, widzę, że jest to świetna gra ze świetną ścieżką dźwiękową. Ale kiedy pobieram, byłem rozczarowany faktem, że zarówno samouczek, jak i piosenka w mojej grze nie działają, mogę nie odtwarzam żadnego utworu, ponieważ został załadowany, a następnie natychmiast przeskoczyłem do ekranu wyników, ponownie pobierałem utwory dużo czasu, wychodząc i wchodząc do gry, aby pozwolić mu pobrać utwór na początku, nadal nie będzie działać
Po pierwsze, to nie była pierwszoosobowa gra rytmiczna. Ph: nurek jest. Po drugie, nie obsługuje odtwarzacza 2 palcami (kciuki). Wspiera, ale tylko dla łatwego lvla, co wcale nie jest wyzwaniem. A najniższy zaliczek lvl 50 alr daje etap 4 palców. Lmao. Ale ta gra jest naprawdę fajna. Grafika jest świetna. Strona wyników jest bardzo szczegółowa. To po prostu idealne. 4/5
polytone Hudba nyzb
Gdzie jest rytm Wszystkie te gry nie są zsynchronizowane z muzyką, są takie złe. Próbowałem znaleźć gry zsynchronizowane z muzyką. Dwa, które okazały się naprawdę dobre, to phigros i lanota. Frustrujące, więc dwie dobre gry rytmiczne to te dwie. Irytujący!
ta gra dobra nowa koncepcja gry!
Nawet To trudne, synchronizacja kwadratów od zaawansowanego do najtrudniejszego, to wyzwanie.
Po zainstalowaniu uruchomiłem aplikację, ale po prostu siedziała na czarnym ekranie i nie uruchamiała się. Próbowałem zarówno zrestartować telefon, jak i wyczyścić pamięć podręczną, ale nadal po prostu siedziała na czarnym ekranie. czy nie jest kompatybilny z moim telefonem, czy muszę trochę poczekać?
Woah, nigdy nie spodziewam się po tej wyjątkowej grze rytmicznej. Z punktu widzenia widza wygląda to łatwo, ale w rzeczywistości tak nie jest. Wygląda niesamowicie, dobrze się wykonał, a sam pomysł jest bardzo wyjątkowy. Cieszę się, że mogę zainstalować tę grę. Mam nadzieję, że zobaczymy więcej ulepszeń.
Mam nadzieję, że dodadzą więcej przyzwoitych piosenek niż trance.
Naprawdę kocham tę grę
Wysokiej jakości utwory z dobrze zaprojektowaną grafiką, świetna robota!
Świetni gracze. Bardzo płynna mechanika. Jeden problem, który mam w tej grze, polega na tym, że czasami wstrzymuję notatki, że gra daje mi chybienie w połowie, mimo że ją trzymam. Poza tym może zmień przycisk pauzy na kran, ale to wszystko. Świetni ludzie do pracy!
Zły
Gra w ogóle by dla mnie nie działała. Miał duży potencjał. Wyglądało to na zabawną, wyjątkową grę. Byłbym podekscytowany uzależnieniem się od tej gry, ale niestety to nie zadziałało dla mnie.
polytone Hudba nyzb
Gra desperacko potrzebuje aktualizacji Odblokowałem każdą piosenkę i zagrałem każdą piosenkę, która robi się naprawdę nieaktualna
Wow, po prostu wow, dobrze czuję, że uwielbiam twoje ustawienia dla ludzi, jeśli uważają, że jest opóźniony, a muzyka nie jest zła, kontynuuj, zrób kolejny, proszę lol
Byłoby lepiej, gdybym mógł ściszyć.
To dobra gra na moim iPadzie, ale mam stary telefon z Androidem, a po otwarciu wybieram angielski i zawiesza się.
Gra bardzo fajna ale długo się instaluje
Za pierwszym razem gra jest ok, ale kiedy grałem po raz drugi, nie ma kafelka do dotknięcia .... Nie wiem dlaczego ... spróbuj to naprawić ... przy okazji gra wygląda obiecujący😄
gra się nie uruchamia!
polytone Hudba nyzb
Lepiej niż cała reszta
Cieszę się, że oprogramowanie zostało dostosowane tak, aby lepiej ładować zasoby. Rozgrywka jest innowacyjna, a projekt uproszczony!
Nie mogłem się doczekać, aby zagrać w tę grę, ale gra zawieszała się za każdym razem, gdy przestała się wyodrębniać... Czy jest sposób, aby to naprawić?
polytone Hudba nyzb
Gita
Dobra gra
Świetny design i niesamowity wybór muzyki!
welp, więc powolne wydobywanie
Gra jest dobra, a interfejs użytkownika bardzo dobry Wszystko jest dobre, ale kiedy chcę otworzyć sklep, zawsze pojawia się błąd Zawsze mówi „Wróć i spróbuj ponownie” Sprawdziłem połączenie i ponownie je podłączam, ale sklep nadal nie może się otworzyć. .
Duży problem z tym: nie pozwala mi grać. Kiedy po raz pierwszy uruchomiłem aplikację, wyodrębniła ona wszystko i uruchomiła się, ale nie było dźwięku. Więc siedziałem tam zdezorientowany, a potem zdecydowałem się ponownie uruchomić. Jak tylko to zrobiłem, tak, dostałem dźwięk, ale nic nie dało się odtworzyć. Samouczki się nie uruchamiały (migałyby „Witamy w polytone!”, a potem wracały do menu), piosenki nie ładowały się i ogólnie po prostu mnie zdezorientowały. Ma jednak niesamowity potencjał, będzie na bieżąco aktualizowany!
Ta gra jest niedoceniana. Czuję w kieszeni jakąś arkadową grę rytmiczną!